HVEM VI ER

Historien om oss


Alt`ì hus hytte og hage service AS er et byggefirma som utfører alle tjenester innen for nybygg, påbygg, rehabilitering og andre tømrer tjenester. Vi har over 40 års erfaring som byggmester og har stort fokus på kvalitet. Vi holder til i Stavanger og utfører arbeid i hele Rogaland. 


Vår historie starter i 1973 da Terje begynte i tømrer lære hos Byggmester Skår. Siden da har Terje opparbeidet seg en lang erfaring innen for bygge bransjen. I løpet av vår tid innen bygge bransjen har vi har deltatt i feltutbygging med eneboliger og småhus til store industri/kontorbygg og hytteutbygging gjennom disse fire tiårene. Vi har også gjort tilbygg store og små, reparasjoner og vedlikehold på hus og hytter.

Alt`i hus hytte og hageservice AS ble startet av Terje og Torstein. Etter hvert som etterspørselen ble større startet Bendik og Jørgen. Bendik startet som lærling, mens Jørgen kom som en erfaren tømrer.

I dag består vi av 6 ansatte, Som ett lite firma er vi veldig opptatt av at det vi leverer er kvalitet,
alle våre ansatte er fagutdannet tømrere og har svennebrev eller går i lære via opplæringskontoret. 

Vi har lang erfaring og allsidig kompetanse, deler veldig gjerne våre erfaringer og bistår gjerne med ideer og forslag til løsninger. Vi hjelper også gjerne med planlegging av prosjekter og hele søknadsprosessen mot bygningsmyndigheter.

Vi tar på oss store og små oppdrag, Alt fra nybygg av eneboliger til totalrenovering - til mindre jobber. Ingen jobb er for liten for oss. Trenger du hjelp eller lurer på noe så ta kontakt.

Følg oss gjerne på facebook: Alt`ihhh

 

Terje Øvrebø
Byggmester/Daglig leder
+47 91359796
post@altihhh.no

Jørgen Wiborg
Tømrer/BAS

+47 47346684
post@altihhh.no

Torstein Øvrebø
Tømrer/BAS

+47 91800268
post@altihhh.no

Bendik Øvrebø

Tømrer/BAS
+47 92077009
post@altihhh.no

Adrian Frøiland
Tømrer

+47 90543321
post@altihhh.no

Kasper Ringen 
Lærling